LIBANEES RESTAURANT BEYROUTH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Libanees restaurant Beyrouth. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 10:11 Heerlijk eten, maar wel aan de prijzige kant.
29 jul 2022 om 12:13 Beetje (te) duur. Wel erg lekker
17 jul 2022 om 20:45 37,- betaald voor mixed grill, baklava en crème brulee. Een heel klein tasje werd afgeleverd met een 6 kleine stokjes vlees, een bakje rijst en twee bakjes met zoetigs. Nog nooit zo ongezellig gegeten, ze mogen dit nooit meer verkopen voor dit geld!
7 jul 2022 om 12:57 De Metze schotel was fantastisch, zoals altijd wanneer we hier bestellen. We pre ordered en het mooi op tijd. Niks dan complimenten voor dit restaurant.
27 jun 2022 om 17:40 Fantastic food, very friendly delivery
30 mei 2022 om 23:14 Het slechtste dat we ooit via Thuisbezorgd hebben besteld. De friet was slap, de lamsspiesen smakeloos, de okra-rijst bremzout, de salade ijsbergsla zonder dressing en wat Libanees brood in een zak gepropt erbij. Voor 40 euro! Ik wil mijn geld terug.
20 mei 2022 om 22:09 Good skewers but the fried potatoes were horrible (probably cooked since hours). Very small portions. Value for money mediocre.
1 apr 2022 om 21:05 Great food, but we preordered and it was an half hour late.
30 mrt 2022 om 22:48 Fast fresh tasty perfect portion
20 mrt 2022 om 12:05 Fantastische mezzaschotel. Heerlijk! Vers! Genoeg voor voor 2 personen. We bestellen zeker nog eens
9 mrt 2022 om 13:34 Quality was great, very tasty. Quantity was disappointing, especially for the soup and main vegetarian dish. For this price I would expect a bit more than a ladle of soup (6€) and a ladle of veggies with some rice (17€).
21 feb 2022 om 20:27 Snel bezorgd, goed warm en lekker eten. Enige verbeterpuntje: de patat was slap.