LIBANEES RESTAURANT BEYROUTH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Libanees restaurant Beyrouth. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 13:26 Heerlijk eten, maar bizar weinig. We hebben mezze besteld voor 3 personen (twee vrouwen die minder en een jongeman die meer dan gemiddeld eet) voor 57 euro. Was niet genoeg. Lijkt niet dezelfde porties als in het restaurant op tafel wordt geserveerd.
26 okt 2022 om 20:11 Zoals altijd superlekker eten!
21 okt 2022 om 21:46 Vers, zoals altijd. Gevarieerd, echt heerlijk.
28 aug 2022 om 10:11 Heerlijk eten, maar wel aan de prijzige kant.
29 jul 2022 om 12:13 Beetje (te) duur. Wel erg lekker
17 jul 2022 om 20:45 37,- betaald voor mixed grill, baklava en crème brulee. Een heel klein tasje werd afgeleverd met een 6 kleine stokjes vlees, een bakje rijst en twee bakjes met zoetigs. Nog nooit zo ongezellig gegeten, ze mogen dit nooit meer verkopen voor dit geld!
7 jul 2022 om 12:57 De Metze schotel was fantastisch, zoals altijd wanneer we hier bestellen. We pre ordered en het mooi op tijd. Niks dan complimenten voor dit restaurant.
27 jun 2022 om 17:40 Fantastic food, very friendly delivery
30 mei 2022 om 23:14 Het slechtste dat we ooit via Thuisbezorgd hebben besteld. De friet was slap, de lamsspiesen smakeloos, de okra-rijst bremzout, de salade ijsbergsla zonder dressing en wat Libanees brood in een zak gepropt erbij. Voor 40 euro! Ik wil mijn geld terug.
20 mei 2022 om 22:09 Good skewers but the fried potatoes were horrible (probably cooked since hours). Very small portions. Value for money mediocre.
1 apr 2022 om 21:05 Great food, but we preordered and it was an half hour late.
30 mrt 2022 om 22:48 Fast fresh tasty perfect portion